Dzērieni un kokteiļi, Receptes

Ziemassvētku ābolu biezenis ar garšvielām

Ziemassvētku garšvielas ābolu mērceutei ar kanēli

Smūtijiem nav jābūt tikai atvēsinošām vasaras uzkodām – tie var būt arī garšīgi pikants un sildošs deserts ziemā. Šis Ziemassvētku ābolu medalus ar garšvielām ir tieši tāds dzēriens, kas īpaši labi garšo ziemā un Ziemassvētku laikā. Krēmīgumu piešķir banāni, saldumu – dateles vai kļavu sīrups, svaigumu – vitamīniem bagāti āboli, bet pareizo garšas devu – dažādas garšvielas. Ja esi smūtijs mīļotājs, šo kokteili noteikti ir vērts izmēģināt!

Daudzums: 1-2 kokteiļu cienītāji
Pagatavošanas laiks: 10 minūtes
1 līdz 2 smūtijiem: Viegls
Pagatavošanai jums būs nepieciešams:

  • 2 vidēja lieluma āboli
  • 1,5 saldēti banāni
  • 1 glāze (240 ml) ūdens
  • 1 ēdamkarote kļavu sīrupa vai 3 datumi
  • ¾ tējkarotes malta kanēļa
  • ¼ tējkarotes malta ingvera pulvera
  • šķipsniņa malta muskatrieksta
  • blenderite

*Piedevu vietā var pievienot arī ½ tējkarotes piparkūku garšvielu.

Kā pagatavot ābolu mērci no Ziemassvētku garšvielām?

Ievietojiet visas sastāvdaļas blenderī un sablenderējiet, lai iegūtu gludu kokteili ar zīdainu tekstūru. Izbaudiet uzreiz.

Leave a Reply