Oficiālais Vimergy izplatītājs Baltijā | Bezmaksas piegāde no 99€ | Ātra piegāde
Sazinieties ar

Mutē kūstoši mandeļu cepumi ar cukura glazūru

Cukura cepumi

Jūsu priekšā ir klasiski amerikāņu stila cukura cepumi, kas kūst mutē, bet nesatur olas, piena produktus, lipekli vai graudus. Tāpat tajos nav rafinēta cukura vai kaitīgu eļļu. Kā bonuss, šie gardie cepumi ir ātri un viegli pagatavojami, ļaujot jums dažu minūšu laikā pagatavot saldo gardumu. Paņemiet tasi savas iecienītākās tējas un baudiet pēc sirds patikas, neuztraucoties par to, kā šie cepumi ietekmēs jūsu veselību – recepte ir tieši jūsu priekšā!

Daudzums: 9-12 cepumi
Pagatavošanas laiks: aptuveni 60 minūtes (ieskaitot gatavošanas laiku)
Grūtības pakāpe: viegli

Tev nepieciešams:

Kā pagatavot cukura cepumus?

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem un izklāj cepamo papīru. Vidēji lielā bļodā sajauc kopā mandeļu miltus, tapiokas cieti un cepamo pulveri. Pievieno izkusušo kokosriekstu eļļu un kļavu sīrupu. Maisiet, līdz izveidojas bieza mīkla. Ja mīkla šķiet pārāk mitra, pievienojiet vēl nedaudz mandeļu miltu. Tad ielieciet mīklu ledusskapī uz 15 minūtēm, lai tā nostāvētos.

Ņem apmēram ēdamkaroti mīklas un veido bumbiņas. Apviļā bumbiņas cukurā, tad liek tās uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru, un saplacina (0,8-1,2 cm biezumā). Atstājiet 7-8 cm atstarpi starp cepumiem, lai tie nesaliptu kopā.

Cepiet cepumus 9-11 minūtes, līdz malas kļūst zeltainas, bet vidus joprojām mīksts. Cepumi atdzisīs. Lai cepumi iegūtu vislabāko garšu, baudiet tos tajā pašā dienā, bet uzglabājiet hermētiskā traukā.

*Receptes tulkojums no Medicīnas Medija bloga: https://www.medicalmedium.com/blog/sugar-cookies

PAPILDU KOMENTĀRS