Magus, Receptes

Mīksts plākšņu pekanriekstu pīrāgs

Mutē kūstoša mīksta loksnes kūka

Vai esat kādreiz gatavojuši mīkstas piparkūkas? Tā ir patiesi garšīga alternatīva klasiskajām kraukšķīgajām piparkūkām! Kā vienmēr, šī bagātīgā kāruma recepte nesatur rafinētu cukuru un ir pilnīgi veselīga. To ir viegli pagatavot, un tā garša ir garšīga gan lielākiem, gan mazākiem ģimenes saldumu cienītājiem.

Papildus tam virtuvē ir Ziemassvētku noskaņu rosinošs Ziemassvētku noskaņu rosinošs Ziemassvētku noskaņojums. Sagatavojiet piparkūku plāksni svētku galdam vai pārsteidziet savus draugus!

Daudzums: vidēji 10-12 kvadrātiņi
Pagatavošanas laiks : 60 minūtes
Smagums: viegls
Lai sagatavotos, jums ir nepieciešams:

  • 2 ēdamkarotes čia sēklu vai linsēklu miltu
  • 80-100 ml ūdens
  • 250 ml nesaldināta mandeļu piena
  • 200 g kokosriekstu cukura
  • 100 g neapstrādātas kokosriekstu eļļas
  • 1 tējkarote vaniļas piena
  • 3 tējkarotes piparkūku garšvielu
  • 260 g tortatrajahu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/2 tējkarotes cepamās sodas
  • cepeškrāsns veidne
  • cepamais papīrs

Kā pagatavot piparkūku kūku?

Vispirms pagatavojiet čia vai linsēklu maisījumu. Lai to izdarītu, sajauciet čia sēklas vai linsēklu miltus ar 80 ml ūdens un uz dažām minūtēm atstājiet malā, lai uzbriest. Tikmēr bļodā samaisiet sausās sastāvdaļas. Bļodā samaisiet neapstrādātus miltus, kokosriekstu cukuru, piparkūku garšvielas, vaniļu, cepamo pulveri un cepamo sodu.

Rūpīgi samaisiet. Tad ielej mandeļu pienu, čia vai linu miltu maisījumu un grauzdētu kokosriekstu eļļu (ja kokosriekstu eļļa ir pārāk cieta, lai to varētu sajaukt, vispirms izkausē to katlā uz plīts). Rūpīgi samaisiet un ielejiet cepamajā traukā, kas izklāts ar cepamo papīru. Cepiet 180 grādu temperatūrā 35 minūtes. Tad ļaujiet piparkūkām nedaudz atdzist, sagrieziet tās kvadrātiņos un pasniedziet ar raudzētām ogām, piemēram, dzērveņu mērci, vai baudiet vienkārši.

Leave a Reply