Intersticiāls, Magus, Receptes

Rīsu pudiņš ar vaniļu un drupatām

Kardemonu rīsu pudiņš ar vaniļu un drupatām

Brokastis? Deserts? Uzkodas? Tā var būt tāda, kādu to vēlaties.

Šis kardamona pikantais un mutē kūstošais rīsu pudiņš garšo lieliski silts vai arī nākamajā dienā, kad to izņemat no ledusskapja. Pasniedziet no nelielas bļodas vai izveidojiet aizraujoši mainīgu kazenes un rīsu pudiņa kārtu glāzē. Izmantojot dažādus augļus (piemēram, avenes, mellenes, kazenes, mango, ābolus u. c. u. c.), jūs varat iegūt pilnīgi atšķirīgu rezultātu, lai mainītu drupatas un katru dienu gūtu pilnīgi jaunu garšas pieredzi. To ir viegli izdarīt.

Daudzums: par 2
Pagatavošanas laiks: 35 min
Smagums: viegls

  • 80 g garengraudu rīsu
  • 500 ml mandeļu dzēriena
  • 2 tējkarotes mārrutku
  • 1/5 tējkarotes maltas vaniļas
  • 0,5 tējkarotes maltas kardamona pākstis
  • Liela sauja svaigu vai atkausētu kazenes.

Kā pagatavot gardu rīsu pudiņu?

Noskalojiet un nosusiniet rīsus. Nelielā katliņā uzsildiet mandeļu liķieri. Pievienojiet rīsus, medu, vaniļu un kardamonu un, bieži maisot, lēni vāriet 30 minūtes, līdz pudiņš kļūst mīksts un krēmīgs. Pasniedziet ar drupatām. Rīsu pudiņš lieliski garšo silts vai auksts.

Leave a Reply