Receptes, Sāļš

“Mac & cheese” bez lipekļa

Bezglutēna “Mac & cheese” ar pilnvērtīgu pārtikas vērpjotni

Porcijas lielums: 3-4
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Smagums: viegls
Lai sagatavotos, jums ir nepieciešams:

Kā pagatavot “Mac and cheese” bez glutēna?

Vispirms pagatavojiet makaronus. Pagrieziet un atlieciet malā. Tad ievietojiet nomazgātus, nomizotus un sagrieztus burkānus un kartupeļus tvaicētājā. Tvaicējiet tvaicējot 10-15 mules, līdz dārzeņi kļūst mīksti.

Ievietojiet tvaicētos burkānus un kartupeļus blenderī un pievienojiet citrona sulu, ūdeni vai buljonu un visas garšvielas.

Spiediet, līdz tiek iegūta zīdaina tekstūra. Kā pēdējo soli ielej mērci lielā katlā vai katliņā un pievieno iepriekš vārītus makaronus. Labi samaisiet un uzkarsējiet 3-5 minūtes uz vidējas uguns. Pasniedziet un baudiet uzreiz.

Leave a Reply