Magus, Receptes, Videoklipi no

Citronu cepumi

Citronu cepumi

Garšīgi garšīgi cepumi, saldi un ar pareizo citrona miziņu, lai kļūtu par jūsu jaunajiem iecienītākajiem. To vērtību palielina tas, ka tajos nav glutēna, piena produktu, olu, rafinēta cukura.

Daudzums: 17 sīkfaili
Pagatavošanas laiks: 60 minūtes
Smagums: viegls
Tas prasa:

Kā pagatavot citronu cepumus?

Bļodā sajauc linsēklu miltus un ūdeni, ļauj nostāvēties 5 minūtes. Izkausējiet 60 ml kokosriekstu tauku un pievienojiet tos linsēklu maisījumam, tad pievienojiet kokosriekstu cukuru, kļavu sīrupu, citrona sulu, rīvētu citrona miziņu, mandeļu miltus, cepamo pulveri un cepamo sodu.

Mīklu samaisa līdz gludai masai un 30 minūtes atstāj ledusskapī. Pēc tam ņem pa tējkarotei mīklas un liek uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru, līdz paplāte ir pilna. Ar pirkstiem izspiediet nedaudz mīklas.

Mīkla būs mīksta un cepšanas laikā izkaisīsies, tāpēc pārliecinieties, ka ap mīklas bumbu ir pietiekami daudz vietas. Ja šajā receptē izmantosiet ļoti smalki samaltus mandeļu miltus, mīkla būs nedaudz biezāka, un jūs varēsiet no tās veidot sīkas bumbiņas un viegli izspiest tās uz šķīvja.

Cep 16-18 minūtes 190 grādu temperatūrā. Svaigi cepumi ir kraukšķīgākie un vislabākie. Uzglabāšanai izmantojiet hermētiski noslēgtu kārbu un uzglabājiet tos istabas temperatūrā.

Leave a Reply