Receptes, Sāļš

Sildošā aunazirņu nūdeļu zupa

nuudlisupp

Pašgatavota zupa, kas garšo tā, it kā to būtu gatavojusi vecmāmiņa

Pašgatavota zupa, kas garšo tā, it kā to būtu gatavojusi vecmāmiņa. Šajā sildošajā zupā apvienojas uzturvielām bagāti dārzeņi, barojoši aunazirņi, daudz garšaugu un makaroni bez lipekļa. Visa šī labestība ir apvienota vienā garšīgā un veselīgā mājās gatavotā dārzeņu buljonā. Ja esat zupas cienītājs, šis noteikti ir domāts jums!

Daudzums: 2-3 zupas draugi
Pagatavošanas laiks: Pagatavošanas laiks: 40 minūtes
Gatavošanas laiks: 40 min: Viegls
Pagatavošanai jums būs nepieciešams:

  • 170 g sasmalcinātu sīpolu (1 vidēja lieluma)
  • 200 g sasmalcinātu burkānu
  • 120 g sasmalcinātu seleriju
  • 250 g vārītu vai konservētu aunazirņu (iepriekš nosusinātu un noskalotu).
  • 200 g makaronu bez glutēna
  • 1,8 l dārzeņu buljona vai ūdens
  • ½ ēdamkarotes sīpolu pulvera
  • ½ tējkarotes maltas kurkumas
  • 1 tējkarote žāvēta oregano
  • 1 tējkarote ķiploku pulvera
  • 1 tējkarote žāvētu pētersīļu
  • Sauja svaigu pētersīļu (pēc izvēles, pasniegšanai)
  • Jūras sāls (pēc garšas)

Kā pagatavot nūdeļu zupu?

Ievietojiet sasmalcinātu sīpolu, burkānu un seleriju katliņā ar nedaudz ūdens un vāriet 5-7 minūtes, līdz sīpols kļūst mīksts. Pievienojiet pietiekami daudz ūdens, lai dārzeņi nepieliptu pie katla dibena.

Tad ielejiet buljonu, sīpolu pulveri, ķiploku pulveri, maltu kurkumu, kaltētas pētersīlijas, kaltētu raudeni, aunazirņus un pastu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un pēc tam samazini karstumu. Gatavojiet uz lēnas uguns 15-20 minūtes, līdz makaroni un dārzeņi kļūst mīksti. Iemaisiet svaigus pētersīļus un pievienojiet jūras sāli (ja izmantojat). Pasniedziet uzreiz.

Leave a Reply