Receptes, Sāļš

Agri vasaras kartupeļu salāti ar cukurzirņiem

Kad iegādājaties svaigu kartupeli, jūs vēlaties, lai tas būtu svaigs un veselīgs jūsu uzturā. Un, lai gan šie krāsainie salāti ir visievērojamākie pavasarī un vasaras sākumā, droši var teikt, ka tie ir baudījums garšas kārpiņām un garšas kārpiņām jebkurā gadalaikā. Un, ja joprojām domājat, ka salāti ir garlaicīgi un neaizpilda vēderu, šī recepte mainīs jūsu domas.

Daudzums: par 3
Laiks: aptuveni 20 min.
Nopietnība: vidēja

  • 300 g tvaicētu vai vārītu kartupeļu (atdzesētu)
  • 150 g cukurzirņu
  • 150 g svaigu gurķu
  • 130 g rīvmaizes
  • 50 g porrut
  • 20 g svaigu diļļu
  • 30 g kaperu sālījumā vai sālījumā, ja nepieciešams.
  • 30 ml citrona sulas
  • Augstas kvalitātes olīveļļa, ja vēlaties
  • 1 tējkarote šķidrā medus vai kļavu sīrupa
  • Sāls un pipari pēc garšas

Kā pagatavot pavasara kartupeļu salātus?

Bļodā sasmalciniet tvaicētus/sautētiem kartupeļus, gurķi un cukurzirņus. Pievienojiet sagrieztus redīsus un puravus un smalki sagrieztas dilles. Ja vēlaties, varat pievienot arī čapalas. Visbeidzot pievieno citrona sulu, olīveļļu, medu, sāli un piparus pēc garšas. Visu labi samaisiet, pasniedziet un baudiet!

Leave a Reply