Dzērieni un kokteiļi, Receptes

Rūgtena arbūzu sula

Rūgtena arbūzu sula ar sarkanajiem čili pipariem

Papildiniet vasaras dienas ar pikantu arbūzu sulu! Saldi sulīgs arbūzs, salds un rūgts ābols un atsvaidzinoša piparmētra ar čilli piedevu ir kombinācija, kas jāizmēģina šovasar! Šis pikantais vasaras dzēriens ir ne tikai lielisks garšas ziņā, bet arī pilns ar vitamīniem, baro ķermeni un prātu un palīdz uzturēt spēcīgu imūnsistēmu. Arbūzu dzērienam ir arī attīroša iedarbība uz organismu un tas veicina atkritumproduktu izvadīšanu. Izmēģiniet!

Daudzums: 1-2 sulu cienītājiem
Pagatavošanas laiks : 10 minūtes
Smaguma pakāpe : viegla
Lai sagatavotos, jums ir nepieciešams:

  • 400 g arbūza
  • ¼ svaiga laima
  • apmēram 3 g svaigu sarkano čilli piparu
  • 3 g svaigu monētu
  • 30 g ābolu
  • 10 g neapstrādātu biešu (pēc izvēles, pēc pieprasījuma)

Kā pagatavot arbūzu sulu?

Nomazgājiet, nomizojiet un sagrieziet augļus, pēc tam ar sulu spiestuvi izspiediet no tiem sulu. PS! Ja vēlaties, varat arī izspiest laima sulu tieši glāzē.

Leave a Reply