Kas man nepieciešams, lai pagatavotu seleriju sulu?
- pieklājīga grupa varssellers
- sulu spiede (vēlams, lēna sulu spiede, kas saglabā visas nepieciešamās uzturvielas, fermentus un vitamīnus).
Cik daudz seleriju sulas vajadzētu dzert vienlaicīgi?
- 16 unces jeb ~500ml (474ml)
- Lai sasniegtu vēl ievērojamākus rezultātus, varat palielināt uzņemto daudzumu līdz 700 ml līdz 1 litram dienā, un, ja vēlaties, pat vairāk.
Kā pagatavot seleriju sulu?
- Iegūstiet ķekaru seleriju
- Nogrieziet galus
- Pareizi mazgāt
- Izspiežot caur sulu spiedi
- Straumes
- Paveikts!
Ieteicams sulu dzert uzreiz tukšā dūšā. Ja pirms tam esat ēduši, pirms sulas dzeršanas ieteicams nogaidīt vismaz 2 stundas. Pēc sulas izdzeršanas pagaidiet 15-30 minūtes pirms jauna ēdiena ēšanas.
Drīz izveseļoties!