Receptes, Sāļš

Spinātu zupa

Zīdaini gluda, īpaši veselīga un garšīga spinātu biezeņa zupa

Kas teica, ka veģetārie ēdieni ir garlaicīgi?! Ak, nē! Ir tik daudz variāciju, piemēram, šī zīdainā un atsvaidzinošā, vitamīniem bagātā spinātu zupa! Tomāti, apelsīni un spināti satiekas šajā spilgti zaļajā skaistajā ēdienā, kas papildināts ar pikantiem ķiplokiem un koriandru vai baziliku. Pagatavošana aizņem tikai mirkli, un atspirdzinoša un veselīga uzkoda ir garantēta.

Daudzums : diviem
Pagatavošanas laiks : 15 minūtes
Smagums: viegls
Tas prasīs:

  • 250 g tomātu
  • 4 tasītes (apmēram 125 g) spinātu
  • 1 selerijas
  • 1 izspiesta apelsīnu sula
  • 1 ķiploka daiviņa
  • svaigs koriandrs vai baziliks pēc garšas
  • ½ avokado (pēc izvēles)
  • jūras sāls un pipari pēc garšas (pēc izvēles)

Kā pagatavot spinātu zupu?

Tas ir pavisam vienkārši! Ievietojiet visas sastāvdaļas blenderī un pārstrādājiet, līdz iegūstiet sev tīkamu konsistenci. Jo ilgāk maisījumu apstrādāsiet, jo zīdaināka būs tā tekstūra! 😉 Ja nepieciešams, pievieno zupai nedaudz sāls un piparu. Pasniedziet ar svaigiem zaļumiem vai gurķu nūdelēm un baudiet!

Spinātu zupas bez sāls un avokado recepte ir no Medical Media sadaļas “Ārstnieciskā pārtika”. Sākotnējo recepti var atrast šeit.

Leave a Reply