Magus, Receptes

Ābolu majonēze ar datumu karameli

Veselīga ābolu majoneze ar datumu karameli

Vai jums ir pazīstama tā sajūta, kad ļoti gribas ēst kaut ko garšīgu, bet negribas strādāt virtuvē un negribas doties uz veikalu? Vienkārša ābolu majonēze ar datumu karameli sniedz palīdzīgu roku! Papildus nepārspējamajai garšu kombinācijai tas arī uzmundrinās jūsu organismu ar labāko no labākajiem – gan dateles, gan āboli ir pilni ar uzturvielām un nodrošina jūsu organismu ar labvēlīgu glikozi. Šo ābolu majonēzi var izmantot kā desertu vai veselīgu uzkodu. Datumu karameli var pagatavot arī uz vairākām dienām, uzglabājot to ledusskapī. Šādā veidā jums būs pa rokai jauki pastiprinātāji, kad radīsies kārdinājums.

Daudzums: 3-4 saldummīļiem
Pagatavošanas laiks : 20 minūtes
Smagums: viegls
Lai sagatavotos, jums ir nepieciešams:

  • 4 vidēja lieluma āboli
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 200 g mīkstu datelīšu (ja datelīši sākumā ir pārāk cieti, ļaujiet tiem 15-20 minūtes mīkstināties siltā ūdenī).
  • puse tases nesaldināta mandeļu piena (pēc izvēles, sajaukšanai; var aizstāt arī ar ūdeni).
  • neliela sauja sasmalcinātu mandeļu vai mandeļu pārslu (pēc izvēles, pasniegšanai).

Kā pagatavot ābolu majonēzi?

Nomazgājiet un sagrieziet ābolus šķēlēs un izkārtojiet tos uz šķīvja. Tad pagatavojiet datumu karameli. Lai to izdarītu, ievietojiet datumus blenderī kopā ar kanēli un mandeļu pienu vai ūdeni un sablenderējiet līdz gludai masai. Kad karamele ir gatava, pārkaisa to pār ābolu šķēlītēm. Apkaisiet ar grauzdētām mandeļu šķēlītēm, mandeļu pārslām vai ko citu, kas jums patīk. Izbaudiet!

Receptes ideja nāk no Medical Media emuāra. Atrodiet oriģinālo recepti šeit!

Leave a Reply