Magus, Receptes

Melleņu “jogurts”

Melleņu jogurts ar atšķirībām

Kas jums vispirms nāk prātā, kad dzirdat vārdu “jogurts”? Bieži vien jogurts mums asociējas ar klasisko govs piena produktu. Tomēr jogurts var būt arī pilnībā augu izcelsmes! Šī recepte to tikai pierāda. Tas ir pilngraudu melleņu “jogurts”, kurā apvienoti banāni, mellenes, citrona sula un kanēlis. Tas ir “jogurts”, kas ir viegls vēderam, bez piena produktiem un labvēlīgs veselībai. Tas, protams, atšķiras no klasiskā jogurta, taču tam ir patīkama krēmīga konsistence un salda garša. Melleņu “jogurts” ir lieliski piemērots kā veselīgs papildinājums musli vai baudāms tieši no bļodas. Izmēģiniet!

Daudzums : diviem
Pagatavošanas laiks: 15 minūtes + sacietēšanas laiks ledusskapī.
Smagums: viegls
Lai sagatavotos, jums ir nepieciešams:

  • 2 nogatavojušies banāni
  • 150 g saldētu melleņu
  • 1 tējkarote svaigi spiestas citrona sulas
  • ½ tējkarotes kanēļa (pēc izvēles)

Kā pagatavot melleņu “jogurtu”?

Ievietojiet visas sastāvdaļas blenderī vai virtuves kombainā un sablenderējiet līdz viendabīgai masai. Ielej “jogurtu” bļodā un liec ledusskapī vismaz uz 3 stundām vai uz nakti, lai nostāvētu. Tad dekorējiet ar visu, kas jums patīk, un baudiet!

Leave a Reply