Intersticiāls, Magus, Receptes

Burkānu kūka putra cepeškrāsnī

Burkānu kūka putra cepeškrāsnī

Burkānu kūka putrā? Vai tas patiešām ir veselīgi? Jā! Šī gardā burkānu kūka smaržojošā putra ir īsts pārsteigums! Burkāni piešķir putrai vēl lielāku uzturvērtību, tekstūru un saldumu. Banāns palīdz pūdelim labi turēties kopā un arī piešķir tam patīkamu saldo pieskārienu! Auzu pārslas nodrošina, ka jūsu vēders paliek pilns, bet valrieksti piešķir kraukšķīgu tekstūru. Tas ir pudiņš, kas patiešām garšo kā kūka, kārdinot jūsu garšas kārpiņas! Izmēģiniet to paši, un jūs to nenožēlosiet!

Daudzums : vienam
Pagatavošanas laiks : 30 minūtes
Smagums: viegls
Tas prasa:

  • 80 g auzu pārslu bez lipekļa
  • 180 ml augu piena (piemēram, nesaldināta mandeļu piena) vai ūdens.
  • 1 neliels rīvēts burkāns (apmēram 50 g)
  • ½ lielāka vai 1 mazāka banāna biezeni
  • 1/2 tējkarotes kanēļa
  • šķipsniņa sāls (lai sabalansētu garšu).
  • 2 g sodas
  • neliela sauja rozīņu (pēc izvēles)
  • neliela sauja valriekstu (pēc izvēles)
  • 1-2 ēd.k. kļavu sīrupa (pēc izvēles)

Kā pagatavot cepeškrāsns čipsus?

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Kamēr cepeškrāsns uzsilst, bļodā sajauc kopā auzu pārslas, augu pienu vai ūdeni, banānu biezeni, rīvētu burkānu un garšvielas. Pēc vēlēšanās pievienojiet 1 ēdamkaroti kļavu sīrupa. Pārdodiet maisījumu izvēlētajā cepamajā traukā, pārberiet to ar dažiem valriekstiem un cepiet cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 20 minūtes. Ja vēlaties, pirms ēšanas uzkapājiet vēl nedaudz kļavu sīrupa un baudiet!

Leave a Reply