Intersticiāls, Magus, Medicīniskie mediji, Receptes

Mandeļu sviesta-banānu krēms

Vai esat kādreiz dzirdējuši teicienu, ka viss, kas labi garšo, mēdz būt grēcīgs un neveselīgs? Bet mums ir lieliskas ziņas jums, jo ar recepti, ar kuru mēs ar jums dalīsimies, mēs šo mītu noteikti apgāzīsim! Krēmīgā mandeļu sviesta un saldā medus kombinācija ir patiešām laba, un, ja tai pievieno nedaudz vaniļas un banānu, tā vairs nav labāka. Tomēr šajā krēmīgajā fudžā nav piena, rafinēta cukura, glutēna vai citu veselībai kaitīgu vielu. Šo mutē laistāmo mandeļu krēms ir patiešām vērts izmēģināt!

Daudzums: aptuveni 12 kvadrātiņi
Pagatavošanas laiks: 15 minūtes + 1h saldētavā
Smagums: viegls
Tas prasa:

  • 85g mārrutku
  • 120 g dabīga mandeļu sviesta
  • 110 g kokosriekstu eļļas
  • ½ banāns
  • šķipsniņa sāls (labi, nedaudz, lai līdzsvarotu garšas!)
  • dabīgā vaniļa pēc pieprasījuma (pēc izvēles)
  • forma (vēlams silikona, bet derēs jebkura forma, kas pārklāta ar cepamo papīru).

Kā pagatavot mandeļu sviesta fudžu?

Izmēriet sastāvdaļas bļodā (izņemot banānu) un izkausējiet dubultā katlā līdz gludai masai (nepārtraukti maisot). Kad maisījums ir izkusis, ievietojiet to blenderī, virtuves kombainā vai blenderī kopā ar banānu un sablenderējiet līdz viendabīgai masai. Ielejiet maisījumu izvēlētajā veidnē. Visērtāk ir izmantot silikona formu, taču derēs arī jebkura cita iepriekš pārklāta forma. Ja izmantojat silikona formu, cepamais papīrs nav nepieciešams. Ļaujiet maisījumam stundu nostāvēties saldētavā, tad sagrieziet kvadrātiņos pēc izvēles un baudiet! Ja, izņemot no saldētavas, krēms ir pārāk ciets un ciets, ļaujiet tam dažas minūtes nostāvēties istabas temperatūrā vai ledusskapī. Pārliecinieties, ka našķi jāuzglabā ledusskapī, citādi tas mēdz izkust.

Tas ir diezgan dūšīgs kārums, bet mēs varam jums pateikt, ka jūs nevēlaties tā daudz! Jau pirmais kodiens apmierina saldumu kārpiņas un uzmundrina garšas kārpiņas, piemērots gan lieliem, gan maziem kārumniekiem.

Leave a Reply