Intersticiāls, Magus, Receptes

Ābolu pankūkas

Bezglutēna ābolu pankūkas ar kļavu sīrupa mērci

Ābolu pankūkas, kas kūst mutē! Kraukšķīgas mandeles, saldie banāni, rūgtenie āboli un kļavu sīrups ir garšu kombinācija, kas uzreiz iekaros ikviena saldummīļa sirdi! Šīs ir patiešām gardas pankūkas, kas saldinātas ar nogatavojušies banāniem, kļavu sīrupu un kokosriekstu cukuru, un tajās nav ne grama baltā cukura. Izslēgtas arī olas, piens un lipeklis. Šī garšīgi saldā recepte kārtējo reizi pierāda, ka garšas baudīšanai nav jānotiek uz jūsu veselības rēķina! Izmēģiniet!

Daudzums : 10-12 pankūkas
Pagatavošanas laiks : 30 minūtes
Smagums: viegls
Lai sagatavotos, jums ir nepieciešams:

Kā pagatavot ābolu pankūkas?

Sajauciet visas sastāvdaļas līdz viendabīgai mīklai, izmantojot blenderi vai mikseri. Ja vēlaties, varat to veikt arī manuāli. Šādā gadījumā banānus vispirms saberziet ar dakšiņu un pēc tam samaisiet ar pārējām sastāvdaļām. Kad mīkla ir gatava, uzkarsējiet pannu un sāciet cepšanu. Vajadzības gadījumā pannas dibenu viegli apsmērējiet ar eļļu, lai pankūkas nepieliptu pie pannas. Pankūkas uz lēnas uguns zem vāka cep 3-4 minūtes no katras puses. Pasniedzot, vienu no āboliem sagrieziet mazos kubiņos, samaisiet ar kļavu sīrupu un uzlieciet uz pankūkām dekorēšanai.

Leave a Reply