Receptes, Sāļš

Pikanti saldo kartupeļu iesaiņojumi

Viegli pikanti saldo kartupeļu iesaiņojumi

Nedaudz pikanti grauzdēti saldo kartupeļu kubiņi uz kraukšķīgas salātu gultas ir kombinācija, kas jums vienkārši jāizmēģina! Šie ar vitamīniem bagātie, sulīgie apvalciņi nodrošinās jūsu organismu ar nepieciešamajām uzturvielām un vienlaikus iepriecinās jūsu garšas kārpiņas! Turklāt saldo kartupeļu apviļņi ir tik brīnišķīgi ātri un viegli pagatavojami, ka tie ir lieliski piemēroti kā ātras uzkodas vai vieglas vakariņas. Protams, vēl labāk ir tas, ka šiem aptinumiem nav nepieciešams ne piliens eļļas un tie nesatur lipekli!

Daudzums: vienam līdz diviem
Pagatavošanas laiks : 30 minūtes
Smagums: viegls
Tas prasa:

  1. 1 vidēji liels saldais kartupelis
  2. 1 ēdamkarote svaigi spiestas citrona vai laima sulas
  3. 1/2 tējkarotes kajēnas piparu
  4. 1/2 tējkarotes maltu garšvielu
  5. 1/2 tējkarotes malta koriandra
  6. 1 tējkarote neapstrādāta medus vai kļavu sīrupa
  7. 4-6 lielākas salātu vai romiešu salātu lapas.
  8. neliela sauja svaigu garšaugu, svaigs koriandrs vai zaļais sīpols (pēc izvēles)
  9. Himalaju vai jūras sāls (pēc izvēles, pēc garšas)

Kā pagatavot saldo kartupeļu iesaiņojumus?

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem un izklāj cepamo papīru. Nomizojiet saldo kartupeli un sagrieziet to mazākos kubiņos. Tad saldo kartupeļu kubiņus pagatavo ar svaigpienu vai kļavu sīrupu un garšvielām. Ja vēlaties, pievienojiet nedaudz Himalaju vai jūras sāls. Labi samaisiet un vienmērīgi izklājiet garšvielām bagātos saldo kartupeļu kubiņus uz cepšanas paplātes. Cepiet kubiņus cepeškrāsnī 15-20 minūtes, līdz saldie kartupeļi ir gatavi. Kamēr saldie kartupeļi gatavojas, nomazgājiet salātu lapas un nolieciet tās uz šķīvja. Kad saldo kartupeļu kubiņi ir gatavi, uzlieciet tos uz salātu lapām un nekavējoties baudiet!

Leave a Reply